Copixa - Facebook

Grafisch design

Grafisch design

Uw bedrijf laat aan de hand van uw advertenties of grafische stijl een bepaalde indruk bij uw potentiële klanten na. Goed doordacht grafisch design is daarom van vitaal belang voor het slagen van uw identiteit als bedrijf of bij het converteren van een reclamecampagne in nieuwe klanten.

Nood aan een affiche of een professionele folder? Of misschien bent u wel op zoek naar een digitale bannering voor uw social media of affiliatie campagnes?
Of het nu om een logo, flyers, brochures of affiches gaat, Copixa maakt creatieve, grafische ontwerpen tot in de puntjes verzorgd. Wij baseren ons op uw huidige huisstijl en werken in overleg zo het meest gepaste en meest aantrekkelijke design uit om hét verschil met de concurrentie te maken.Uit het oog springend design? Reken op de grafisch design diensten van Copixa!

En het drukwerk? Ook voor het drukwerk kunt u bij ons terecht. Vanaf juni 2016 wordt de samenwerking met flyer.be als Flyerstore opgestart. Zo beschikt u in-house over de creatieve diensten van Copixa voor ontwerp en de kwaliteit, snelheid & support van flyer.be als marktleider voor digitale en/of offset drukwerk. Verplicht? Nee hoor…ook uw drukker kan met onze ontwerpen aan de slag!

Copixa kan zich indien gewenst ook over de volledige branding van uw bedrijf ontfermen. Zo krijgt u als bedrijf een professioneel imago met eigen visuele identiteit, waarbij grafische creaties over de ganse lijn met elkaar worden afgestemd.

EEN BLIJVENDE INDRUK?

Contacteer ons vrijblijvend en vraag ons naar de mogelijkheden omtrent sterke, grafische creaties!
CONTACTEER ONS