Copixa - Facebook

Webshop ontwikkeling

  • Home
  • Webshop ontwikkeling

Webshop ontwikkeling

Webshop ontwikkeling en e-commerce hebben de laatste jaren een enorme vooruitgang geboekt. Door de snelheid en het gemak, kopen steeds meer mensen hun producten online. Wanneer u als handelaar over een goed functionerende webwinkel beschikt, bereikt u 24 uur per dag, 7 op 7 een grotere doelgroep, waardoor u niet langer gelimiteerd bent in het aanbod voor uw publiek en de omzet van uw bedrijf kunt verhogen.

Bij Copixa verzorgen wij uw webshop ontwikkeling, volledig aangepast en afgestemd op de noden van uw bedrijf. Wij zorgen voor de creatie van een passende sfeer, waardoor klanten vol vertrouwen uw producten online zullen aankopen. Desondanks het online gebeuren blijven klanten op deze manier toch nauw verbonden met uw bedrijf.

Via een CMS-pakket (Content Management System) als Magento, Opencart of WordPress Woocommerce, kunt u zelf, op een gebruiksvriendelijke manier, extra producten en categorie├źn aan uw webwinkel toevoegen. Via het beheergedeelte kunt u klanten beheren, bestellingen opvolgen, bevestigingsmails aanpassen of betaalmethodes wijzigen. Via e-mail blijft u steeds op de hoogte van de geplaatste bestellingen in uw webwinkel.

Het onderhoud? De jaarlijkse kosten? Bij oplevering van uw webwinkel zorgen wij voor een uitgebreide handleiding en opleiding om u het beheer van de webwinkel bij te brengen. Ook voor het raadplegen van de statistieken en het onderhoud van uw webwinkel krijgt u van ons het nodige duwtje in de rug. Aan de hand van een eenvoudig stappenplan, kunt u zelf uw webwinkel up-to-date houden zonder ook maar 1 tussenkomst van onze kant.

OOK ONLINE VERKOPEN?

Contacteer ons vrijblijvend zodat wij u alle informatie kunnen bezorgen voor een rendabele investering!
CONTACTEER ONS