Copixa - Facebook

Over Copixa

We are Copixa. We Define. Design. Develop.

We zijn een team van jonge en enthousiaste designers, marketeers en ontwerpers gespecialiseerd in digitale creaties. Onze missie is om gebruiksvriendelijke, nette en moderne designs te ontwerpen om meer en meer gebruikers te helpen met hun visuele presentatie. Voor ons staat zorg dragen voor uw digitale merk op nummer 1 als prioriteit.
Wij garanderen dat we al onze vaardigheden en sterktes investeren in onze diensten en ondersteuning.

BRANDING VAN A TOT Z!

Digitale marketing van A tot Z voor uw bedrijf, merk of product om hét verschil te maken met de concurrentie. Dat is onze absolute prioriteit!

WEBDESIGN

Unieke, aantrekkelijke en mobielvriendelijke websites die u zelf kunt aanpassen, onderhouden en beheren.

WEBWINKELS

Uw doelgroep uitbreiden en extra omzet genereren met een krachtige online winkel. Een betaalbare investering met een minimum aan vaste kosten.

GRAFISCH DESIGN

Grafische opmaak van logo’s, huisstijl, folders, reclame of algemene communicatie. Sterke visuele creaties tot in de puntjes verzorgd.

VIDEO & ANIMATIES

Cinemagraphs, animaties, bedrijfs- of promotionele video’s voor een geslaagde, blijvende indruk bij uw (potentiële) klanten.

3D PLANNEN

Creatieve 3D plannen van gebouwen, appartementen of kamers. Uitermate geschikt voor architecten en projectontwikkelaars.

193
193
Gelukkige klanten
121
121
Afgewerkte projecten
5601
5601
Kopjes koffie

ONTMOET HET TEAM!

Wij werken met een team vol jonge, enthousiaste teamspelers. Elk van hen kan uitblinken in zijn/haar specialiteiten. Al deze diensten worden gebruikt in adverteren, printen, branding, webdesign , animatie en video en zo veel meer…

Ellen
Wordpress & 3D floor plans
Arne
Wordpress, PHP & Motion
Marthe
New Media Technologies
Sofie
Wordpress, Magento & PHP
Jurgen
Wordpress, Drupal, e-Marketeer
Nele
Video, animatie & copywriting

INTERESSE? VRAGEN?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en staan open voor uw ideeën.
Contacteer ons