Copixa - Facebook

Scoren met social media campagnes

  • Home
  • Scoren met social media campagnes

Vergroot uw naambekendheid!

Social media campagnes? Waarom zou ik social media campagnes gebruiken? Waarom zou ik als bedrijf op social media actief moeten zijn?

Deze vraag krijgen we regelmatig te horen. Toch zijn er heel wat redenen te bedenken om social media ernstig te nemen. Onder de noemer social media worden onder andere webblogs, fora, sociale netwerken als Facebook en LinkedIn en diensten als Twitter geschaard. Ongeveer drie kwart van de internetgebruikers gebruikt al social media, Facebook alleen al heeft in België meer dan 5.5 miljoen gebruikers. Social media biedt dan ook ongekende mogelijkheden om uw bedrijf te profileren.

Copixa beschikt over in-House specialisten die u helpen de wereld van social media en social media campagnes te ontdekken en op te starten of uit te werken. Door middel van visueel aantrekkelijke campagnes afgestemd op uw doelstelling en publiek vergroten wij uw klantenbestand en naambekendheid op social media kanalen als Facebook, Google Plus of Linkedin. Na verloop van tijd kan u zelf, met een duidelijke visie en politiek correct, uw bedrijf op het internet vertegenwoordigen en de waarde van uw bedrijf verhogen.

BENIEUWD HOE FACEBOOK U KAN HELPEN SCOREN?

Contacteer ons vrijblijvend en vraag ons vrijblijvend naar een social media voorstel op maat!
CONTACTEER ONS