Copixa - Facebook

Video en animatie

  • Home
  • Video en animatie

Video en animatie

Beelden zeggen zo veel meer dan woorden. De kracht van video en bewegende beelden kan deels verklaard worden door de eenvoud waarmee deze verspreid kan worden. Denk daarbij bijvoorbeeld alleen al maar aan social media kanalen als Facebook & Google Plus. Bedrijfsvideo’s geven de kijker de kans om uw bedrijf op een aangename manier te leren kennen. Bewegende beelden blijven nu eenmaal langer ‘hangen’. Door gebruik te maken van een verzorgde weergave met een specifiek doel voor ogen, krijgt de kijker meer informatie omtrent uw product of bedrijf waarbij hij/zij makkelijker vertrouwen stelt in uw bedrijf. U hebt toch niks te verbergen?

Copixa beschikt over de nodige creatieve specialisten voor het schrijven van een passend scenario, de opnames van de beelden en de montage om uw bedrijfsfilm of promotie video tot een succes te brengen.

Naast de courante bedrijfs- en promofilms zijn ook motion graphics een veelgebruikt formaat. Motion graphics, ook wel animaties genoemd, zijn video’s waarbij woorden, vormen en illustraties op een unieke manier gemonteerd worden. Dit is vaak onder begeleiding van passende muziek en/of gesproken tekst. De mogelijke stijlen van motion graphics zijn erg uiteenlopend. Wij passen onze video aan bij the tone of voice van uw bedrijf. Of u nu liever een speelse of rustige animatie hebt of kiest voor een actieve krachtige sfeer, het resultaat is steeds weer een boeiende video die door uw bezoekers met heel veel plezier bekeken én gedeeld zal worden.

INTERESSE? VRAGEN? IDEEËN?

Contacteer ons vrijblijvend voor een boeiend gesprek!
CONTACTEER ONS