Copixa - Facebook

Webdesign

Webdesign

In de huidige digitale wereld is online aanwezigheid noodzakelijk voor het rendement van uw bedrijf. Mensen maken veelvuldig gebruik van het internet om een geschikte leverancier te vinden. Uw website is dan ook vaak het eerste wat bezoekers van uw bedrijf te zien krijgen. Het is belangrijk om deze eerste ervaring zo aangenaam mogelijk te laten verlopen en een blijvende indruk na te laten bij potentiële klanten. Via een professionele website kunt u bezoekers kennis laten maken met uw bedrijf. Bij Copixa bent u aan het juiste adres om uw website de geschikte vorm te geven en deze goed te laten scoren in de zoekresultaten.

Copixa sites zijn mobiel- en browservriendelijk. Of uw website nu met een smartphone, tablet of een ietwat verouderde desktop bezocht wordt, een website moet er goed uitzien op elk scherm. Daar staan wij vanaf heden garant voor!

Zelf uw site aanpassen? Dat kan! Bij Copixa maken wij gebruik van de grootste CMS-pakketten (Content Management System) waarmee u het beheer van uw website op een snelle, gebruiksvriendelijke manier, volledig zelf in handen kunt nemen. WordPress, Drupal of Joomla websites hebben voor ons geen geheimen meer. Wij vereenvoudigen de beheermodule zodoende u, als beheerder, niet meer afgeleid zal worden door overbodige menu-items, plugins of modules. En het onderhoud? Ook dat kan u op een eenvoudige manier zelf uitvoeren. Bij oplevering van uw website krijgt u een handleiding, de nodige uitleg omtrent het beheer van uw website en een stappenplan voor het onderhoud van uw website.

INDRUK MAKEN OP HET INTERNET?

Contacteer ons vrijblijvend zodat wij u alle informatie kunnen bezorgen om online te scoren!
CONTACTEER ONS