webshops.

Tailor made en winstgevend
Bij webshop ontwikkeling starten wij vanuit een analyse van uw bedrijf. Denk aan doelgroepbepaling, positionering, bedrijfsvisie, etc. Dit passen we toe in elke stap van het ontwikkelingsproces, om een doelgerichte website als uitkomst te krijgen.

Zaken die anderen als optie aanbieden, geven wij standaard mee. Kortingscodes met geavanceerde instellingen, retours, terugbetalingen, verkoopsstatistieken, etc.

Stappenplan voor uw project
Webshop referenties

Offerte aanvragen

Deel deze pagina:


Het idee

Alles start met een idee. U hebt een fantastisch idee voor een webshop? Of misschien kan uw huidige webwinkel een facelift gebruiken? Uw idee mag nog zo out-of-the-box zijn, wij denken mee in uw verhaal.

Design

Wij nemen de tijd om kleuren, stijl en grafische elementen, passend voor uw bedrijf, vast te leggen en ontwerpen enkele pagina’s van uw webshop. Bij de opmaak (en ontwikkeling) kunnen bepaalde elementen uw verhaal helpen vertellen. Om die blijvende eerste indruk naar (potentiële) klanten toe te maken, is het design of grafische gedeelte een belangrijke stap om uw bedrijf te positioneren en het onderscheid te maken met de concurrentie.

Development

Stap per stap zetten wij de grafische opmaak om naar code. De codering van de gewenste functionaliteiten, menu’s en structuur, databases en koppelingen met andere systemen nemen uiteraard het grootste gedeelte van de tijd in beslag. Hierbij maken we in de meeste gevallen gebruik van een CMS systeem. Wij zorgen voor webshops die naast een mooie uitstraling, ook gebruiksvriendelijk, efficient en kwalitatief zijn.

Content is King

Nu de webshop ontwikkeling achter de rug is, ontbreekt enkel nog de inhoudelijke opvulling. Denk aan producten, teksten, video’s, afbeeldingen, nieuws en/of persberichten, blogberichten, geplande activiteiten, enz. Gebruik doelgerichte en geöptimaliseerde teksten en afbeeldingen en maak van uw webshop een extra verkoopskanaal om uw omzet te stimuleren.

Go live

Het moment waar we al die tijd naartoe gewerkt hebben. Tijd voor een woordje uitleg, oplevering en go-live. Uw nieuwe webshop staat vanaf vandaag online en zal geleidelijk aan door Google geïndexeerd worden. De verkoop kan nu starten!

Wat nu?

Maar hier stopt uw verhaal natuurlijk niet. Het onderhouden en updaten van uw webshop zorgt, naast de beveiliging ervan, ook voor een modern en dynamisch imago van uw bedrijf. In combinatie met social media kanalen als Facebook, LinkedIn en Instagram en een correct strategische aanpak, bereikt u met uw webshop het potentieel waar u naar op zoek bent, met een stijgende omzet als gevolg!

Enkele webshop klanten

Voor meer realisaties neem een kijkje bij onze cases of contacteer ons.

We zijn in goed gezelschap.

Op zoek naar  een ervaren digitale partner?


Vertel ons meer over uw project en ontdek hoe wij uw bedrijf digitaal helpen groeien!

Start mijn aanvraag