web applicaties.

What you need, when you need it
Het internet staat vol productiviteitsapps, maar toch kan u geen match vinden met uw workflow? Dan is ons maatwerk de oplossing voor uw probleem. Van facturatieprogramma tot een CRM- of ERP-systeem op maat. Hebt u een idee? Daag ons uit!

Onze apps zijn gebouwd op technologieën zoals Laravel en Vue.js. Dit zijn frameworks die zonder licentie gebruikt kunnen worden om moderne toepassingen op te zetten. We werken “volgens het boekje”, zo kunnen eventuele andere partners met ons en uw applicatie samenwerken.

Stappenplan voor uw project
Web applicaties referenties

Offerte aanvragen

Deel deze pagina:


Het idee

Alles start met een idee. U hebt een fantastisch idee voor een webapp? Of misschien zit u met een probleem waar een app de oplossing kan bieden? Vertel het ons, wij denken mee in uw verhaal.

Analyse

Tijdens een eerste gesprek starten we al met een analyse. Hierin luisteren we zowel naar uw idee of probleem, maar bieden wij ook al technische mogelijkheden aan. We bespreken wat de ideale aanpak zou zijn om succes te garanderen.

Design

We tekenen de structuur van de app uit en beginnen het visuele aspect uit te bouwen. We zorgen voor een interface die aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf, met een uitstekende user experience in het achterhoofd.

Development

De flow en de user interface van de applicatie staat nu op punt, dus onze developers kunnen aan de slag. Gepaard met de nodige dosis koffie schrijven ze de nodige code volgens de regels van de kunst.

Testing

Alles is op maat gemaakt, waardoor er in de beginfase zeker nog kleine foutjes kunnen sluipen. Na iedere feature die we ontwikkelen, gaan we deze dan ook actief gaan testen en bijsturen waar mogelijk.

Lancering

Het moment waar we al die tijd naartoe gewerkt hebben. Tijd voor een woordje uitleg, oplevering en go-live. Uw nieuwe webapplicatie staat vanaf vandaag online en zowel u als anderen kunnen deze beginnen gebruiken.

Op zoek naar  een ervaren digitale partner?


Vertel ons meer over uw project en ontdek hoe wij uw bedrijf digitaal helpen groeien!

Start mijn aanvraag