Wie we zijn

Creatief & doordacht

Na meer dan 14 jaar zijn wij een klein, maar gepassioneerd team van jonge en enthousiaste developers, designers & marketeers gespecialiseerd in digitale creaties. Onze missie is om gebruiksvriendelijke websiteswebshops en op maat gemaakte web applicaties te ontwikkelen en onze klanten te helpen met de optimalisatie en de rentabiliteit van digitale marketing. Op maat gemaakte oplossingen, afgestemd op wat uw bedrijf exact nodig heeft, dat is onze dagelijkse focus. Voor ons staat de ontwikkeling van uw digitaal ondernemen op nummer 1 als prioriteit.

Maar naast dat creatieve is natuurlijk uw strategie van heel groot belang. Daarom polsen we bij een eerste kennismaking hoe ver u hiermee staat. Hoe kunt u digitaal de correcte stappen nemen om uw doelstellingen als bedrijf te halen? Hoe gaan uw concurrenten de strijd aan? Waar ligt online voor u het grootste groeipotentieel en hoe of via welke kanalen kan u de gewenste doelgroep gaan bereiken?

Pas wanneer dit alles duidelijk is, gaan we aan de slag om uw visuele identiteit te ontwerpen of ontwikkelen.


Jurgen 

Full stack developerJeroen 

Wordpress developer


Arne 

Full stack developer


Iris, met haar internationale ervaring, helpt ons de cijfers gemakkelijk te begrijpen en te verbeteren. Ze is vastbesloten om succes te stimuleren en levert haar professionele inzicht om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Bjorn

Full stack developer


Toni

Marketing & communicatie


Jolien

Stage - Marketing & Communcatie