website ontwikkeling op maat van uw bedrijf

Een sterke website is het communicatiemiddel bij uitstek naast alle bestaande on- & offline kanalen. Wij starten vanuit een project analyse en ontwikkelen doordachte, doelgerichte websites!

Wordpress, Statamic of Odoo

Bij ons kunt u terecht voor creatieve, op maat gemaakte Wordpress, Statamic & Odoo web ontwikkelingen.

Stappenplan voor uw project
Website ontwikkelingen referenties

Offerte aanvragen

Deel deze pagina:


Het idee

Alles start met een idee of een probleem. U hebt een fantastisch idee voor een website maar weet niet hoe u eraan moet beginnen of hoe uw doelgroep te definiëren? Uw idee mag nog zo out-of-the-box zijn, wij denken mee in uw verhaal!.

Design

Wij nemen de tijd om kleuren, stijl en grafische elementen, passend voor uw bedrijf, vast te leggen en ontwerpen enkele pagina’s van uw website. Bij de opmaak (en ontwikkeling) van uw website kunnen bepaalde elementen uw verhaal helpen vertellen. Om die blijvende eerste indruk naar (potentiële) klanten toe te maken, is het design of grafische gedeelte een belangrijke stap om uw bedrijf te positioneren en het onderscheid te maken met de concurrentie.

Ontwikkeling

Een aantrekkelijke website is belangrijk, maar dat betekent niet automatisch dat hij ook kwalitatief is. Stap per stap zetten wij de grafische opmaak om naar code. De codering van de gewenste functionaliteiten, menu’s en structuur, databases en koppelingen met andere systemen nemen uiteraard het grootste gedeelte van de tijd in beslag. Hierbij maken we in de meeste gevallen gebruik van een CMS systeem zoals WordPress, Statamic of Odoo.  Wij zorgen voor websites die naast een  mooie uitstraling, ook gebruiksvriendelijk, efficient en kwalitatief zijn.

Inhoud

Nu de ontwikkeling  van de website achter de rug is, ontbreekt enkel nog de inhoudelijke opvulling. Denk bijvoorbeeld aan teksten, video’s, afbeeldingen, nieuws en/of persberichten, blogberichten of geplande activiteiten. Gebruik doelgerichte en geoptimaliseerde teksten en afbeeldingen en maak van uw website een interessante bron van informatie.

Oplevering

Het moment waar we samen met u al die tijd naartoe gewerkt hebben. Tijd voor een woordje uitleg, oplevering en de effectieve go-live. Uw nieuwe website staat vanaf vandaag online en zal geleidelijk aan door Google geïndexeerd worden. 

Wat nu?

Maar hier stopt uw verhaal natuurlijk niet. Het onderhouden en updaten van uw website zorgt, naast de beveiliging ervan, ook voor een modern en dynamisch imago van uw bedrijf. In combinatie met social media kanalen als Facebook, LinkedIn en Instagram en een correct strategische marketing aanpak, bereikt u met uw website het potentieel waar u naar op zoek bent!

Enkele van onze klanten

Happy clients are the best advertising money can't buy! ;)

webdesign-cps
webontwikkeling-disign
webdevelopment-kompaz
webdesign Robland
webontwikkeling St Christophe
digitalemarketing Bellewaerde

Op zoek naar  een ervaren digitale partner?

Vertel ons meer over uw project en ontdek hoe wij uw bedrijf digitaal helpen groeien!

Start mijn aanvraag